Welkom bij Zen4life

Yin yoga en meditatie vormen een krachtige combinatie die gericht is op diepe ontspanning en innerlijke balans. In yin yoga worden houdingen voor langere tijd vastgehouden, waardoor de diepere lagen van het bindweefsel gestimuleerd worden. Deze praktijk richt zich op het versterken van het energetische systeem en het creëren van flexibiliteit in zowel lichaam als geest. Tegelijkertijd biedt meditatie een kalme en heldere ruimte voor de geest, waarbij de focus wordt gelegd op ademhaling en mindfulness.

De voordelen van yin yoga en meditatie reiken verder dan alleen fysieke flexibiliteit. Ze bevorderen stressvermindering, verbeteren de concentratie en stimuleren het zelfbewustzijn. Door regelmatige beoefening kunnen spanningen in het lichaam verminderen, het immuunsysteem versterken en de algehele gezondheid verbeteren. Deze holistische benadering biedt niet alleen ontspanning, maar ook een diepgaande verbinding met het lichaam en de geest, waardoor het welzijn op meerdere niveaus wordt versterkt.

Een aankoop doen?

Bekijk lesrooster

Een afspraak maken?

Nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven voor het yoga retreat!

Burn-out programma

Yin yoga

Meer energie, voel je je sterker, flexibeler & gezonder

Meditatie

Betere gezondheid, meer ontspannen levenswijze

Yin medicine

Bekkeninstabiliteit, knie- en heupartrose, enkel-, heup en schouderklachten in relatie tot whiplash problematiek

Personal yin

Persoonlijke begeleiding om verder te komen in je persoonlijke groei en blokkades op te heffen

Energetic Soundtouch

Energiebehandeling met klank, aura, chakra's, meridianen, reflexpunten. Totaaltherapie

Tuina massage

Combinatie van fysieke manipulatietechnieken – Chinese therapeutische massage en acupressuur

Yin yoga, meditatie en persoonlijke yin-sessies

Ontdek bij ons een oase van rust met yin yoga, meditatie en persoonlijke yin-sessies. Of je nu verlangt naar diepe stretches, mentale helderheid, helende processen of individuele begeleiding, onze aanpak bevordert welzijn op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Behandelingen, massages en workshops

Bij de yin workshop staat het in balans brengen van lichaam en geest centraal, waarbij de nadruk ligt op het nog langer vertragen en ontspannen van het lichaam dan bij de normale lessen. Je wordt verwend met klanken en ik laat je de trilling van de klankschalen ervaren, wat bijdraagt aan de diepe ontspanning en innerlijke harmonie. De behandelingen en massages die we aanbieden richten zich op het loslaten van spanningen in de diepere lagen van het lichaam. Deze benadering bevordert niet alleen een gevoel van rust en evenwicht, maar stimuleert ook de energiestromen in het lichaam voor een algehele welzijnservaring.


Gecertificeerd