Yin Yoga programma bij Burn-out klachten

Wat kan je verwachten

In een serene yogastudio kom je samen met anderen die bijvoorbeeld, net als jij, te maken hebben met een laag energieniveau en worstelen met burn-out symptomen. Vervolgens neem je deel aan een speciaal Yin Yogales programma gericht op herstel. Dit programma is geen therapie; desondanks helpt het je om op een andere manier naar dit ongemak te kijken. Bovendien ligt de beslissing om de lessen thuis voort te zetten volledig in jouw handen.

  • Kleine groep (maximaal 8 deelnemers).
  • Praktische oefeningen die je eenvoudig thuis kunt herhalen.
  • Na de les is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een kopje thee

Over de lessen

  • Allereerst kun je ontspannen met behulp van zittende en liggende yogahoudingen.
  • Daarna zal de docent je verwennen met de kalmerende klanken en trillingen van klankschalen en een rustige gong.
  • Tijdens de les zal er speciale aandacht besteed worden aan ademhalingstechnieken en meditatie.
  • Bovendien werken we aan het cultiveren van een positieve mindset en creëren we samen een vision board.
  • Daarnaast ontvang je via e-mail achtergrondinformatie om beter inzicht te krijgen in de oorzaken van je burn-out en hoe je deze kunt overwinnen.
  • Je krijgt ook toegang tot een exclusieve Facebook-groep waar je medecursisten kunt ontmoeten, informatie kunt delen en vragen kunt stellen. Hier vind je bovendien video's van Dr. Joe Dispenza en andere inspirerende mensen gespecialiseerd in neurowetenschappen, meditaties en wijsheden van mij.
  • Tot slot, de laatste les is een pure verwenning, en dat blijft nog even een verrassing.

Zachte muziek vult de ruimte terwijl de lichten gedimd zijn, wat aangeeft dat je comfortabel op je yogamat ligt. De les begint met rustige ademhalingsoefeningen om stress te verminderen. Gezamenlijk ademen jullie diep in en uit, waardoor een gevoel van kalmte ontstaat.

Daarna gaan we over naar rustige Yin Yoga-houdingen. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel ervaar je ontspanning, en een gevoel van welzijn overstroomt je. Tijdens een korte meditatie deelt de docent positieve gedachten om te koesteren.

Hierdoor laat je stress los en ervaar je hernieuwde kracht. Ten slotte wordt de les afgesloten met een langdurige ontspanningsoefening. Bij het verlaten van de ruimte voel je je energieker en vervuld van positiviteit. Yin Yoga heeft je geholpen om enigszins te herstellen van vermoeidheid, uitputting, zelfvertrouwen en eigen functioneren.

Aantal lessen, lestijden, locatie en kosten van het programma

Het programma omvat 8 lessen en wordt op donderdagochtend gegeven.
De les begint om 10:00 en duurt 2 uur.

De kosten voor het programma bedragen 160 Euro.

Locatie:

Zen Moments Centrum
Rode Ring 15
Assendelft

Datum: 8 februari 2024

Optioneel

Als je het programma Yin Yoga bij Burn-out klachten gecombineerd met een personal Yin sessie, ontvang je 20 euro korting.

Je kunt je direct hieronder inschrijven.