Docent

Ik heb Zen4life opgericht in 2016 met een missie, namelijk om te verbinden, te verbinden met datgene wat je bezielt en hoe je het beleeft, zodat er ruimte ontstaat om jou dichter bij jezelf en de mensen om je heen te kunnen brengen. We doen dit in de vorm van yin yoga, meditatie, yin medicine en personal yin.

Mijn naam is Jolanda van Rijn en ik zie de wereld en mijzelf duidelijker door de beleving van YIN.

Tijdens mijn sport kwam ik in aanraking met yoga. Via een sportschool kreeg ik de kans om een training te volgen tot body- and mind instructeur.

Sindsdien blijf ik mij ontwikkelen via opleidingen, workshops, cursussen en leer ik te verstillen. Mijn interesse hierin groeit nog steeds.

Mijn week bestaat dan ook uit het geven van diverse lessen bij diverse bedrijven. Van pilates, Yinyoga tot senioren fit.
Ik geef massages, yin medicine behandelingen en personal yin aan particulieren maar verleen mijn diensten ook aan bedrijven.

Yinnen is meer dan alleen maar een paar houdingen op de mat. Yinnen laat je beleven en confronteert. De beleving en confrontatie gaat over het verleden, het heden en de toekomst. Yinnen is een levensbeschouwing. Yinnen gaat over Your Inner Naure.

De houdingen die je aanneemt, zijn alleen instrumenten om te voelen en waar te nemen waar je op dat moment in je leven staat. Het is een manier om in contact te komen via je lichaam met je zijn. Het laat je herkennen wat je naar dit punt heeft gebracht en waar je nu bent. Misschien zelfs wel waar het je gaat brengen. Het verenigt het verleden en de toekomst met het nu. Het laat je zien wie je denkt dat je bent, wie je vindt dat je hoort te zijn, wie je wilt zijn of wie je echt bent.

Sta in contact met jezelf en je zal meer levensgeluk ervaren!