Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Wendy Wendy heeft geschreven op 25 juni 2018 om 14:03:
Lieve Jolanda, Al vele jaren volg ik bij jou de bodybalance lessen en ook de meditatie. Het is altijd fijn om bij jou in de les te zijn. Je geeft goede instructie zodat iedereen veilig mee kan doen. Bij de... Lees verder
Lieve Jolanda,

Al vele jaren volg ik bij jou de bodybalance lessen en ook de meditatie. Het is altijd fijn om bij jou in de les te zijn. Je geeft goede instructie zodat iedereen veilig mee kan doen. Bij de meditatie geef je achtergrond informatie en je laat ons verschillende soorten meditatie beleven. Je hebt een fijne stem en geleidt de meditatie erg plezierig.

Samen starten we met kinderyoga les geven en ook hierin ben je een kanjer! Ik hoop op een mooie succesvolle tijd waarin je veel mensen zult bereiken!

Liefs Wendy
Ilja Ilja heeft geschreven op 25 juni 2018 om 14:03:
Ik volg bij Jolanda op de sportschool de bodybalance les aansluitend met een half uur mediatie. Ik was niet bekend met meditatie maar zocht naar een moment van rust. Jolanda laat je de verschillende vormen van meditatie ervaren. Jolanda is... Lees verder
Ik volg bij Jolanda op de sportschool de bodybalance les aansluitend met een half uur mediatie. Ik was niet bekend met meditatie maar zocht naar een moment van rust. Jolanda laat je de verschillende vormen van meditatie ervaren. Jolanda is zeer enthousiast, is een prettige persoon, laat een ieder in zijn eigen waarde en dat is fijn. Indien je meer wilt weten over meditatie is Jolanda bereid je hier meer over te vertellen. Ik hoop nog vele lessen van Jolanda te mogen meemaken.

Ik wens je heel veel succes met je bedrijf. Aan je inzet en enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen.

Met vriendelijke groet,

Ilja
Astrid Astrid heeft geschreven op 25 juni 2018 om 14:02:
Ik ben een van de velen die jouw bodybalance lessen mocht volgen op de sportschool met aansluitend een meditatie. Helemaal zen na zo'n avond! Goede stap om je hierin verder te ontwikkelen. Je bent een prettige persoonlijkheid en het kan... Lees verder
Ik ben een van de velen die jouw bodybalance lessen mocht volgen op de sportschool met aansluitend een meditatie. Helemaal zen na zo'n avond! Goede stap om je hierin verder te ontwikkelen. Je bent een prettige persoonlijkheid en het kan niet anders dan dat dit "bedrijf" een succes gaat worden!
Lia Nijman Lia Nijman heeft geschreven op 25 juni 2018 om 14:01:
Lieve Jolanda, Wat maak jij een groei door.Ik heb drie jaar lang van je Body Balance lessen mogen genieten. Je rust, je fijne stem en je bezieling zal ik niet snel vergeten. Ik ga je natuurlijk missen maar wens je... Lees verder
Lieve Jolanda,

Wat maak jij een groei door.Ik heb drie jaar lang van je Body Balance lessen mogen genieten. Je rust, je fijne stem en je bezieling zal ik niet snel vergeten. Ik ga je natuurlijk missen maar wens je ook weer heel veel succes met je volgende stappen. Volg je hart, leef en heb lief.
admin admin heeft geschreven op 22 juni 2018 om 16:22:
Welkom op de vernieuwde website van Zen4life! Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons en hopen hiermee iedereen nog sneller en duidelijk op de hoogte te houden van onze diensten.
Welkom op de vernieuwde website van Zen4life!
Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons en hopen hiermee iedereen nog sneller en duidelijk op de hoogte te houden van onze diensten.