Acties

Trouwe Leden Actie

Voor al mijn trouwe leden heb ik een Zen4life actie , welke geldig is tot 31 december 2019.
Wanneer je een nieuw lid aandraagt, welke minimaal een 30 punten kaart of 3 maanden abonnement aanschaft, krijgen jullie beiden voordeel.

  • Jij krijgt een 6 puntenkaart cadeau!
  • Het nieuwe lid krijgt een 6 puntenkaart cadeau!

De 6 puntenkaart wordt toegevoegd nadat de huidige kaart/abonnement geen punten meer bevat of verlopen is.

Je bent zelf verantwoordelijk om aan te geven wanneer je iemand hebt aangedragen, hiervoor kun je contact met me opnemen.

Yoga Retreat actie!

  1. Wanneer je onze Facebook Zen4life pagina liked en je ons evenement Yoga Retreat deelt via Facebook, als bericht op je persoonlijke pagina, krijg je 20 euro korting op de totaalprijs van de factuur.
  2. Wanneer je boekt, samen met een vriend, vriendin, kennis, vader, moeder, buurvrouw etc. krijgen jullie beiden eenmalig 50 euro korting op de totaalprijs van de factuur. Vermeld bij de inschrijving, bij de optie Wat wilt je verder nog met ons delen, de naam van de persoon waar je samen mee boekt / de kamer wilt delen.

Als klap op de vuurpijl geven we ook één gratis verblijf weg!

Hoe kan ik een gratis verblijf winnen?

Wanneer je minimaal twee andere deelnemers aandraagt, en deze schrijven zich in voor het Yoga Retreat van 5-8 september 2019 en hebben de volledige betaling voldaan, dan maak je kans op het volledige gratis verblijf.
Let op! hoe meer deelnemers je aandraagt hoe meer kans je maakt op deze fantastische prijs dus check je netwerk!

De prijs vergoed de totaalprijs van de factuur voor elk type verblijf (eenpersoons, tweepersoons, aankomst op 5 of 6 september 2019) en is ook geldig voor de al ingeschreven deelnemers.

Actie voorwaarden:

  • De korting is of 20 euro of 50 euro, het is niet mogelijk om in combinatie beide kortingen te ontvangen
  • Om aanspraak te maken op de 20 euro korting stuur je een berichtje naar Jolanda wanneer je ons evenement Yoga Retreat gedeeld hebt
  • De prijs “één gratis verblijf”  is geldig voor één persoon en wordt tijdens het weekend van 5-9 september 2019 bekend gemaakt. Over de uitslag valt niet te corresponderen. De prijs wordt uitgereikt aan de persoon welke de meeste personen heeft aangedragen en zelf het gehele factuurbedrag heeft voldaan voor zijn/haar eigen verblijf voor het Yoga Retreat weekend van 5-9 september 2019. Wanneer er meerdere personen zijn met een gelijk aantal aangedragen personen zal de winnaar door middel van een loting worden bepaald. Actie is geldig t/m 28 augustus 2019.
  • Zen4life behoudt zich het recht voor om de vermelde acties voortijdig te annuleren, aan te passen of voortijdig stop te zetten zonder opgave van redenen