Je had het je nog zo voorgenomen om het niet te doen en toch ben je er weer in getuind.

Het ‘snaaidier’ nam de regie van je brein over en hoppa; zak chips leeg. Je weet wel dat je het beter niet kunt doen, maar het is sterker dan jij. Je hebt er geen vat op. Het gebeurt vanzelf...

Je wilt het wel anders, maar je ziet er tegenop alsof het de Mount Everest is die je moet beklimmen. Want je bent al zo vaak op maandag begonnen met diëten, met dit keer écht gezond eten, zonder snoepen of snaaibuien. En elke keer ging je diezelfde week, en vaak genoeg nog dezelfde dag, weer voor de bijl. Dus denk je dat er niks aan te doen is. Je wilt écht wel, maar je voelt je een zwakkeling en daardoor lijkt het onmogelijk.

Maar niks is minder waar! Je kunt zeker iets doen aan je (vr)eetbuien, je eeuwige hang naar suiker het emotie-eten of je PMS vreetkick. Echt waar!

Hoe? Dat vertellen Laura Nijman (orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut en eetbuiencoach bij GezondeGezinnen) en Jolanda van Rijn je graag tijdens de bijeenkomst:

Tijdens deze inspirerende en informatieve avond leer je op een andere manier naar je eetgedrag en jezelf te kijken waardoor jij inzicht krijgt in de oorzaak van jouw (vr)eetbuiten en emotie-eten.

Tevens krijg je al handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met als resultaat dat jij:

  • weer vol zelfvertrouwen voor de spiegel staat
  • weer geluk gaat herkennen en tot je neemt
  • vrij bent van weggestopte emoties
  • weer van jezelf kunt genieten
  • jezelf weer volledig kunt vertrouwen als het om eten gaat
  • volop kunt genieten van eten, ook als het om chocolade, chips of koek gaat
  • gezond kunt eten, maar ook af en toe lekker snaaien zonder dat de hele verpakking op hoeft
  • je achteraf niet meer schuldig voelt
  • de lege chocoladewikkels niet meer onderin de vuilnisbak hoeft te verstoppen
  • geen schaamtegevoel meer hebt als je ‘buiten je boekje bent gegaan’

Interesse? Neem contact met ons op via [email protected] - 0644490811 (Jolanda) of [email protected] – 0612534613 (Laura) en reserveer nu alvast je stoel! Dan ben jij verzekerd van een plekje op weg naar een eetbuivrij leven.

Wanneer: nieuwe datums worden binnenkort toegevoegd

Even voorstellen

Mijn naam is Laura Nijman.

Voor Laura is niets zo frustrerend als een vrouw die graag gezond en gelukkig oud wil worden, maar bij wie eetbuien in de weg staan...
Daarom is ze oprichtster van GezondeGezinnen.

Een (online) praktijk waarin ze mama’s leert om voeding op een simpele manier gezond te maken én ze vrouwen helpt met het overwinnen van eetbuien en emotie-eten. Vooral het helpen van andere vrouwen met eetproblematiek is haar op het lijf geschreven.

Ze heeft zelf ook ervaren dat gezond zijn en lekker in je vel zitten niet altijd vanzelfsprekend is. De interesse voor voeding en alles wat met gezondheid te maken heeft, zat er daardoor al vroeg in. Als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut helpt Laura jou om de juiste voeding tot je te nemen (eventueel aangevuld met supplementen) zodat jij jouw optimale gezondheid gaat bereiken.